Explore Cuisine Bønnepastaer

Høj på protein – lav på kulhydrater

- Ny og lækker low carb bønnespaghetti

 

Vi vil gerne have flere proteiner, flere fibre, færre kalorier og færre kulhydrater. Det harmonerer ikke ligefrem med en tung gang spaghetti bolognese, vel? Men proteiner behøver jo ikke at komme fra blodige bøffer og skyr i spandevis. Det kan faktisk også komme fra netop din store skål spaghetti. Det er nemlig muligt nu, Vitafood og Explore Asian kan præsentere dig for Black Bean Spaghetti, Edamame & Mung Bean Fettuccine, Edamame Spaghetti og Soybean Spaghetti. Økologisk, glutenfri og lavet på intet andet end vand og bønner.

 

Fulde af fibre og protein

Som de fleste nok ved, er bønner sprængfyldt med protein. Og de er derfor også et naturligt valg lige nu, hvor mange af os gerne vil skære lidt ned på de tomme kulhydrater, der i alt for store mængder ikke ligefrem rimer på sundhed. Men der er altså ingen grund til at undvære spaghetti resten af livet i sundhedens tegn. En helt klassisk spaghetti bolognese kan nemt forvandles fra en tung ret med masser af kalorier og kulhydrater til en proteinpakket, fiberrig og kulhydratfattig stenaldermiddag, hvis du skifter den hvide spaghetti ud med Soy Bean Spaghetti eller Black Bean Spaghetti. Du får faktisk 400 procent mere protein, 400 procent flere kostfibre og hele 60 procent færre kulhydrater. Sagt med andre tal:

I en almindelig portion hvid spaghetti får du måske 5-6 gram protein og 2-3 gram fibre. I en bønnespaghetti får du 25 gram protein og 11 gram fibre i en enkelt portion!

 

 

Altid al dente og god smag

 

Du tænker måske, at det er lidt for mærkeligt. Grønne, hvide og sorte bønner blandet med vand skulle kunne blive til fettuccine og spaghetti?

 

Det må næsten smage underligt, ikke? Men ved du hvad – det smager af fettuccine og spaghetti!

 

Du har måske før givet dig i kast med spaghetti uden korn for at holde kulhydraterne på et miniumum. Og du har måske oplevet, at det klumper sammen eller bliver overkogt. Det tør vi godt love dig, at du ikke vil se med de nye bønnespaghetti og fettuccine. Faktisk får du altid al dente spaghetti på bare syv minutter, og så kan du nyde din spaghetti med god smag, god samvittighed og sundheden i højsædet. Alle ingredienserne er også certificeret økologiske.

 

Forhandlere

Føtex og Bilka

Udvalgte Rema'er

Udvalgte MENY butikker

Magasin

Vitafood ApS

Office

Ordrupvej 101, 1 floor

DK - 2920 Charlottenlund

DENMARK

Tlf: (+45) 32 13 99 00

Fax.: (+45) 69 10 24 32

Vitafood ApS

(Vitamille ApS)

mail@vitafood.dk

Cvr.: DK - 32 27 95 03

P-nr: 1015365664

Bank: Skjern Bank Hellerup

Reg: 7780

Konto: 0002030633

SWIFT: SKJBDK22

IBAN: DK6477800002030633