Edgy pulled pork

”Pulled Pork” Edgy Veggie style


1 bøtte/pose Edgy Veggie Store Bites

3 dl varm grønsagsbouillon


Til BBQ saucen:

1 løg

3 spsk olie

3 dl vand

1 dl tomatpuré

1 dl æblecidervineddike

¾ dl rørsukker

1 spsk stødt paprika

½ spsk cayennepeber

2 spsk sirup

1 tsk røgekstraktsalt og peber


Desuden:

Gode burgerboller, salat, pandestegte løg, creme fraiche og rødløg


Begynd med BBQ saucen. Hak løg fint og steg det i olien indtil stykkerne bliver klare. Bland de øvrige ingredienser til saucen og hæld det over løgene og lad det simre i ca. 45 min. Hæld varm bouillon over Edgy Veggien, lad det stå i ca. 10-15 min. Sæt ovnen på 200°C. Bland Edgy Veggien i den færdige BBQ sauce. Bred det ud i en bradepande og lad det stege i ovnen i 15 min. Læg salat og pandestegte løg i bunden af brødet, læg Edgy Veggie ovenpå og top med creme fraiche og rødløg.


Server gerne med en frisk bønnesalat.