”Pulled Pork” Edgy Veggie style
1 bøtte/pose Edgy Veggie Store Bites
3 dl varm grønsagsbouillon
Til BBQ saucen:
1 løg
3 spsk olie
3 dl vand
1 dl tomatpuré
1 dl æblecidervineddike
¾ dl rørsukker
1 spsk stødt paprika
½ spsk cayennepeber
2 spsk sirup
1 tsk røgekstraktsalt og peber
Desuden:
Gode burgerboller, salat, pandestegte løg, creme fraiche og rødløg
Begynd med BBQ saucen. Hak løg fint og steg det i olien indtil stykkerne bliver klare. Bland de øvrige ingredienser til saucen og hæld det over løgene og lad det simre i ca. 45 min. Hæld varm bouillon over Edgy Veggien, lad det stå i ca. 10-15 min. Sæt ovnen på 200°C. Bland Edgy Veggien i den færdige BBQ sauce. Bred det ud i en bradepande og lad det stege i ovnen i 15 min. Læg salat og pandestegte løg i bunden af brødet, læg Edgy Veggie ovenpå og top med creme fraiche og rødløg.
Server gerne med en frisk bønnesalat.
Froelichsvej 52, 1 floor
DK - 2920 Charlottenlund
DENMARK
Tlf: (+45) 25 85 45 03
Fax.: (+45) 69 10 24 32
Vitafood ApS
(Vitamille ApS)
mail@vitafood.dk
Cvr.: DK - 32 27 95 03
P-nr: 1015365664
Bank: Skjern Bank Hellerup
Reg: 7780
Konto: 0002030633
SWIFT: SKJBDK22
IBAN: DK6477800002030633